Új pályázat : „Felnőtt és gyermek életmentő készülék beszerzése, valamint oktató defibrillátor és oktatóbaba vásárlása tanfolyamokhoz”

Nagy örömmel szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az FVL Gönyű Egyesület sikeresen benyújtott egy pályázati igényt, melynek témája: „Felnőtt és gyermek életmentő készülék beszerzése, valamint oktató defibrillátor és oktatóbaba vásárlása tanfolyamokhoz”.

Az Egyesületünk elkötelezett abban, hogy a helyi közösség életminőségét javítsa, és a pályázatunk célja a felnőttek és gyermekek életének védelme vészhelyzetekben. Ennek érdekében tervezzük a modern életmentő eszközök beszerzését, melyek segítségével sürgős szituációkban is hatékonyan tudunk segíteni.

Az oktató defibrillátor és oktatóbaba vásárlása pedig lehetővé teszi számunkra, hogy tanfolyamokat szervezzünk és oktatást nyújtsunk az életmentés területén. Ezáltal a közösség tagjai is megtanulhatják, hogyan használják ezeket az eszközöket, és gyors segítséget nyújtsanak azoknak, akiknek szükségük van rá.

Nagy reményt fűzünk a pályázat elnyerésére, mivel ez segíteni fog abban, hogy Gönyű és környéke még biztonságosabb hely legyen az itt élők és látogatók számára. Bízunk benne, hogy Önök is támogatni fogják ezt a kezdeményezést, és együtt hozzájárulunk a közösségünk biztonságának növeléséhez.

 

Minden segítségüket nagyra értékeljük, és várományainkat szívünkön viseljük a közösségünk érdekében.

FVL Gönyű Egyesület