FVL Gönyű

Földön, vízen, levegőben

Az alapítás óta azon dolgozunk, hogy összekapcsoljuk a helyi lakosokat és támogatókat a környezetünk ápolásában és gazdagításában. Mindezt úgy tesszük, hogy közben nem csak a jelenre, hanem a jövőre is gondolunk.

Az egyesület szívében a közösség építése áll. Hiszünk abban, hogy a közös célok elérése erősebbé tesz minket, és a tudás megosztása új lehetőségek elé tár. Generációkat összekapcsolva olyan projekteket hozunk létre, melyek hagyományaink és a modern igények ötvözésével születnek meg.

Kiemelt projektünk egy közösségi kert létrehozása, mely több mint egyszerű növényekkel teli terület. Ez a kert szimbóluma a segítségnek és az összetartásnak. Itt találkoznak a helyi termelők és azok, akiknek támogatásra van szükségük. A növények gondozása és a termékek megosztása a szolidaritásunk és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk megjelenése.

Ha támogatni szeretnétek minket vagy csatlakozni az FVL Gönyű közösségéhez, keressetek minket bizalommal! Az elkövetkező időkben további izgalmas kezdeményezéseket tervezünk, és mindenkit szeretettel várunk, aki osztozik velünk a természet szeretetében és a közösség erejében.

 

Elérhetőségeink:

  • Telefonszám: +36 209745853
  • Cím: 9071 Gönyű, Bajcsy-Zsilinszky utca 30.
  •  

Csatlakozz hozzánk, és segítsünk együtt építeni a Földön-Vízen-Levegőben Gönyű közösségét!