Az Év Vállalkozója Díj – Gönyű 2024

Az Év Vállalkozója Díj – Gönyűn immáron másodszor!

A Földön-Vízen-Levegőben Gönyű Egyesület büszkén hirdeti meg második alkalommal az Év Vállalkozója Díj ünnepélyes eseményét. Ez a rendezvény nem csupán egy díj átadásáról szól, hanem arról, hogy elismerjük és támogassuk közösségünk helyi vállalkozóit, akik nap mint nap értéket teremtenek településünk számára.

Miért fontos ez az esemény? Gönyű gazdasági élete helyi vállalkozásokra épül, és ezek az emberek azok, akik munkájukkal, kreativitásukkal és elkötelezettségükkel hozzájárulnak településünk fejlődéséhez. Az Év Vállalkozója Díj lehetőséget ad arra, hogy méltóképpen elismerjük ezen emberek erőfeszítéseit és eredményeit. Fontos számunkra, hogy helyi vállalkozásaink megkapják azt az elismerést, amelyet megérdemelnek, és hogy közösségünk minden tagja büszke lehessen rájuk.

Lokálpatriotizmus és helyi értékek A rendezvény célja, hogy tovább erősítse a lokálpatriotizmust és a helyi értékek megbecsülését. Gönyű mindig is híres volt arról, hogy összetartó közösség, amely értékeli saját erőforrásait és tehetségeit. Az Év Vállalkozója Díj pedig egy újabb lépés ezen az úton: közösen ünnepeljük mindazokat, akik nap mint nap dolgoznak azért, hogy településünk élhetőbb és sikeresebb legyen.

Vegyen részt Ön is!

Ha Ön helyi vállalkozó, ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Regisztráljon a versenyre, mutassa meg, mit ért el eddig, és álljon a figyelem középpontjába! A részvétel nemcsak elismerést hozhat, hanem lehetőséget nyújt a kapcsolatépítésre, új üzleti lehetőségek felfedezésére, és a közösségi összetartozás megerősítésére.

Lépjünk együtt előre, és tegyük még jobbá Gönyűt! Regisztráljon most a weboldalunkon, és legyen részese ennek a különleges eseménynek!

A Földön-Vizen-Levegőben Gönyű Egyesület

Jelentkezés és szavazás folyamata

Az Év Vállalkozója Díj – Hogyan zajlik a jelentkezés és szavazás?

A Földön-Vizen-Levegőben Gönyű Egyesület által szervezett Év Vállalkozója Díj célja, hogy méltó elismerést adjon a helyi vállalkozóknak és vállalkozásoknak. Az esemény során a közösség tagjai is aktív szerepet kapnak, hiszen ők döntenek arról, kik kapják meg az elismerést.

Jelentkezés:

  1. A helyi vállalkozók/vállalkozások regisztrálhatnak a díjra weboldalunkon keresztül. A regisztrációs folyamat egyszerű és gyors, mindössze a vállalkozás nevét, tevékenységi körét és egy rövid bemutatkozást kell megadni.

A regisztrált vállalkozások a különböző tevékenységi körök alapján kategóriákba sorolódnak (például szolgáltatóipar, kereskedelem, kézműves tevékenységek, stb.). Ez lehetővé teszi, hogy a szavazók a legrelevánsabb vállalkozások közül választhassanak a saját preferenciáik alapján.

Szavazás:

  1. Szavazni a nagyközönség fog, minden kategóriában egy-egy vállalkozásra lehet leadni a voksot. Fontos, hogy bárki részt vehet a szavazásban, aki email címmel rendelkezik, tehát nemcsak helyiek, hanem akár bárhonnan származó emberek is szavazhatnak a gönyűi vállalkozásokra.
  2. Szavazni csak egyszer lehet egy email címről, ezzel biztosítjuk, hogy a verseny tisztességes maradjon, és minden szavazat ugyanannyit érjen. A szavazás során a szavazóknak minden kategóriában lehetőségük van egy-egy vállalkozás kiválasztására.
  3. A szavazási időszak lezárását követően a legtöbb szavazatot kapott vállalkozások kerülnek ki győztesként a saját kategóriájukban, és ünnepélyes keretek között kapják meg az Év Vállalkozója Díjat.

Legyen részese Ön is ennek az izgalmas versenynek, regisztráljon, szavazzon és támogassa Gönyű vállalkozóit!